975 67000
 
 
 

Miljø

Waba Gruppen setter fokus på miljøet i form av dagens produkter og operasjoner, og vi ser frem til å vurdere nye teknologier og løsninger. Vi stiller høye miljøstandarder for innkjøpte produkter, og vi har gode rutiner i vår egen produksjon for å hindre miljøgifter. Vi er den ledende leverandør av brukt treemballasje i Norge, hvor vi i dag fokuserer mye på resirkulerbare materialer og miljøvennlige logistikkløsninger.

Bruk av europaller er basert på grunnlag av gjenbruk og resirkulering av treprodukter. Waba teamet bryr seg om miljøspørsmål - både fra et globalt perspektiv og internt i vår egen arbeidsplass. Vi bruker store ressurser på gjenbruk og reparasjon av emballasje som kommer inn til oss, og vi er stadig på jakt etter spillere som kan motta og utnytte materialet at vi ikke er i stand til å gjenbruke.

Materialet selv - tre - er svært miljøvennlig, og i tilknytning til dette kan vi forsikre deg som kunde en riktig resirkulering av produktet og at vi tar hensyn til de strenge miljøkravene på dette.

Du som kunde trenger ikke å bruke tid og ressurser på dette, og du kan informere kundene om at selskapet du jobber med fungerer i henhold til de regler som gjelder i resirkulering av emballasje / paller.


Skriv ut